Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

osTicket v1.10 (stable) and Maintenance Release v1.9.15 are now available! Go get it now

Auto-assign to: not working

Hi all,

I'm new to osTicket so still working things out and getting to know the system so I may be way off here.

The "Auto-assign To:" field on help topics doesn't seem to do anything. I want to push all my maintenance and system alerts to a specific department/person but the tickets come into the system (via email) and the only thing that changes on the ticket is the priority (set to low).

I have: "cpanel@companename.tld" which is in the "Maintenance" department, priority set to "Low", Help Topic set to "Maintenance/System Alerts".
In my "Maintenance/System Alerts" help topic, it is a "Public" type, no parent topic, no custom form, "Maintenance" department, "Low" priority, default SLA, default Thank-you, Auto-assign To: "Person's name", Auto-response disabled.

Please see attached pictures for clarity.

EDIT: Server information:
Server Information
osTicket Versionv1.9.1 (0e29c8d)
Server SoftwareApache
PHP Version5.4.29
MySQL Version5.5.36
(All PHP extensions have ticks)

Comments

  • Looks like my pretty screenshots didn't attach. 
    Here is the email:
    image

    Here's the department:
    image

    Here's the help topic:
    image

    Here's the test ticket:
    image
    cPanel-Email.JPG
    958 x 285 - 54K
    Maintenance-Department.JPG
    959 x 608 - 104K
    Maintenance-SystemAlerts-HelpTopic.JPG
    963 x 423 - 73K
    test-assignment-ticket.JPG
    958 x 442 - 63K
Sign In or Register to comment.