Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

osTicket v1.10 (stable) and Maintenance Release v1.9.15 are now available! Go get it now

Can´t see any company fields

All company fields are missing?!

Comments

  • Please help us to help you by reading and following the posting guidelines located in this thread: Please read before requesting assistance.  The more information you give us the better we will be able to assist you. Thank you.


  • windows 10 firefox
    info.gif
    522 x 163 - 6K
  • New instalation
  • I haven't the foggiest idea what it is that you are attempting to relay to us.  So how about we start over. 

    You are running 1.10 and are having a problem with what you call "Company Fields" and you say they are missing.  How do you get to these fields?  Please provide steps to re-create your issue.  You might even want to provide a screen shot.  Why do you think that they are missing?  Are you getting an error?  If so, what is it?
  • As you see no information
    comp.jpg
    355 x 240 - 52K

  • comp.bmp
    345 x 280 - 377K
  • Your first screen shot is tiny and doesn't show what the screen is.  

    Your second image is broken.

    My guess is that you are referring to: Admin panel -> settings -> Company.  And that you are using a language pack.

    First change to English and see if you have the same problem.
    If you still have issues Consult your PHP error logs for errors.

    Make sure that you have the latest language packs.  Since they were just updated and released for 1.10 on Jan 13th.

    You should also consider downgrading from PHP 7.x to 5.6.  Many users have reported odd errors running 7.x

Sign In or Register to comment.