Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

osTicket v1.10 (stable) and Maintenance Release v1.9.15 are now available! Go get it now

Organizations Problem

Hi, 

I have installed osticket 1.10 on windows server, below my dashbord information (attached file ss1)
I have an issue on adding organizations, when i enter a new one the window of loading persist without any result (attached file ss2) 
Can you please help us to resolv this issue.
Best, 


NOTE: BAD HTML FORMATTING REMOVED BY MODERATOR (ntozier)

Comments

  • Please help us to help you by reading and following the posting guidelines located in this thread: Please read before requesting assistance.  The more information you give us the better we will be able to assist you. Thank you.

    No referrenced Attachments.
    No system details. 
    No error logs.
    No mail settings.
  • edited August 4
    hi, 
    many thanks for yr feedback.
    email settings : support@fractal-markets.com
    error logs and details information and error message in attached files
    Best,


    SS 1.png
    959 x 722 - 50K
    SS2.png
    647 x 294 - 15K
    error_log.docx
    14K
  • Try downgrading your PHP to v5.6 and see if that resolves your issue.
  • Hi KevinTheJedi , 

    Thank you for your support.

    I have changed Php to 5.6 but the issue still there 

    Thanks,
  • Hi rlazrak,

    Downgrade as mentioned above to PHP v5.6 and then try doing a clean install of OSTicket.

    Best regards,
    Nick
  • Hi Nick,

    always the same issue.

    Best Regards, 

Sign In or Register to comment.